Otthonról hazamegyünk

csütörtök, december 13, 2018


EURÓPA LEGSZEBB ADVENTI VÁSÁRA: ZÁGRÁB. Látogatással Varasdon.

Időpont(ok):
2018.12.15-16. (szombat, vasárnap))
Ár: 28.000 Ft
1. nap. A zágrábi adventi vásárt 2015-ben, 2016-ban, és 2017-ben is Európa legszebb adventi vásárának választották. Az adventi szezon során a hovát főváros számos ingyenes eseményt kínál több helyszínen, melyek a legigényesebb látogatók igényeit is kielégítik. Zágráb sok magyar vonatkozással rendelkezik. Városnéző sétán veszünk részt, benne a Szent István kápolnával és…

EURÓPA LEGSZEBB ADVENTI VÁSÁRA: ZÁGRÁB. Látogatással Varasdon.

SZILVESZTER A FELVIDÉKEN. Esztergom - Csallóköz - Mátyusföld - Nyitra - Nagyszombat - Zoboralja

Időpont(ok):
2018.12.29. - 2019.01.01.
Ár: 74.900 Ft
1. nap: Pilisszántó: reggeli séta a az ősi szimbólumokat hordozó Boldogasszony-kápolnához. Esztergom: a Bazilika kincsei és látnivalói. Párkány: különleges étkezési lehetőség a Középkori Parasztétteremben. A Barsi Múzeum Léván a 13. század végén épült várban. Deáki – az 1228-ban épített kéttornyú református templom - az itt élő bencések hagyták hátra…

SZILVESZTER A FELVIDÉKEN. Esztergom - Csallóköz - Mátyusföld - Nyitra - Nagyszombat - Zoboralja

SZILVESZTER A DÉLVIDÉKEN

Időpont(ok):
2018.12.29-2019.01.01. (4 nap)
Ár: 64.900 Ft
A Délvidék egyik leghangulatosabb szállásán, a rönkfa bútorokkal berendezett gyönyörű szobákkal, közösségi helyiséggel, étteremmel bíró, tanyasi hagyományokat őrző, mégis modern felszereltségű Kátai-birtokon emlékezetes szilveszteri élményben lesz részünk. Barátságos házigazdáink nagy szívvel és odaadással várják csoportunkat Kishegyesen, a Vajdaság szívében lévő ökofarmjukon.1. nap. Szabadka: a híres "ócskapiac", városnézés. Az ócskapiac…

SZILVESZTER A DÉLVIDÉKEN

SZILVESZTER ERDÉLY SZÍVÉBEN

Időpont(ok):
2018.12.28-2019.01.01.(5 nap)
Ár: 89.000 Ft.
Időpont(ok): 2018.12.28-2019.01.01.(5 nap) Ár: 89.000 Ft. KOLOZSVÁR-SZILÁGYSÁG-KALOTASZEG-NAGYVÁRAD-PARTIUM-TOROCKÓ-GYULAFEHÉRVÁRKicsi falvak, szívbeli élmények, vendégszerető emberek... Élőzenés Szilveszter Kolozsvár központjában.Honismereti vezető: a kérdőívek tanusága szerint legnépszerűá erdélyi vezetőnk, a nagy tudással, életbölcsességgel és ragyogó humorral megáldott székely, Vajda Éva.1. nap: Nagykároly: Károlyi-kastély.  Kaplony: Károlyi-mauzóleum. Nagymajtény: a Szatmári-béke emlékműve. Érmindszent: Ady Endre szülőháza. Szállás Szilágycsehben.2. nap: Zsibó: Wesselényi-kastély és az ott berendezett színpompás botanikus kert,…

SZILVESZTER ERDÉLY SZÍVÉBEN

Határtalanul! Program - iskolai csoportoknak

     

Referenciák
Rólunk mondták

 


Csillagösvény Utazási Iroda

8000 Székesfehérvár, Pozsonyi u. 23.
Telefon: 06 22 726 123, 36 20 4 574 754 (központi telefonok, illetékes: Pál Emília, vagy Kabán Enikő). 06 70 398 22 28 (Feskó Szilvia, Széplaki Imre utazásszervezők). Hanyi Zsolt (vezető utazásszervező) 06 70 396 62 22.
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tisztelt Intézményvezetők, tisztelt Pedagógusok!

A 2018/'19 évi Határtalanul! Program pályázattal kapcsolatban ajánljuk szíves figyelmükbe az alábbiakban vázolt együttműködést intézményük és irodánk között.

A kiírás értelmében az idén 6., a megvalósítás során 7. osztályos diákok, valamint a középiskolás diákok utazhatnak.  Speciális pályázat a Kárpátaljai Szolidaritási Program, melynek révén tantestületek, illetve önkormányzatok utazhatnak ingyenesen. Összefoglalónk az ezzel a pályázattal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról ide kattintva olvasható.
Mivel mindhárom kiírás esetében, pontazonosság esetén a pályázat benyújtásának határideje dönt a nyertességről, fontos minél előbb határozni a részvételt illetően. Programterveink, útleírásaink IDE kattintva találhatók. Előjelentkezést ezen a linken lehet nagyon gyorsani, egy rövid kérdőívet kitöltve eljuttatni hozzánk - ez esetben a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önökkel a kapcsolatot. Természetesen állunk rendelkezésükre fenti elérhetőségeink bármelyikén is. Örömteli, hogy az idei kiírás értelmében az elmúlt évekhez képest nagyobb összeg pályázható! Így a kirándulások önrésztől mentesek, INGYENESEK a résztvevőknek, függetlenül a kirándulás időtartamától. Költséget mindössze az idegenvezető díja jelenthet (amennyiben igényelnek helyi vezetőt), amely 40 diákra vetítve, célországtól és időtartamtól függően függően 1000-2500 Ft-ot tesz ki. Nagy öröm, hogy idéntől már a tanárok sem ingyen dolgoznak: 3 fő kísérőtanárnak napi 15.000 Ft munkadíjat biztosít a pályázat, a projektvezetőnek pedig bruttó 70.000 Ft tiszteletdíjat tudunk fizetni megbízási szerződéssel (szja: 16%).


 Érveink dióhéjban, az együttműködés mellett:

- Irodánk szervezésében utazik 2017/'18-ban országosan minden 5. iskolai csoport. A mennyiség nem megy a minőség rovására, hanem segít minket abban, hogy egyre jobb utakat szervezhessünk, a beérkező visszajelzések figyelembevételével. Minden iskolai partnerünknek saját, a külhoni magyarlakta területeket jól ismerő, elhivatott kapcsolattartó-utazásszervező munkatársunk segít abban, hogy minél gördülékenyebb legyen mind a pályázati adminisztráció, mind az utazás szervezésének, előkészítésének folyamata. A projektvezető pedagógusok visszajelzései által igazoltan mondhatjuk, nagy elhivatottsággal, készségesen állunk rendelkezésükre. Minden megyében, minden nagyobb városban referenciákkal rendelkezünk (lásd régiók szerint a fenti "Referenciák" gombra kattintva). Azon vagyunk, hogy a pályázó iskoláknak, pedagógusoknak minél kisebb terhet jelentsen a programban való részvétel.
- Az ország legbőségesebb iskolai programajánlatával rendelkezünk, 88 külőnböző, a gyakorlatban jól vizsgázott speciális utat kínálunk diákoknak szerte a Kárpát-medencében, és természetesen ezektől eltérő, egyedi igényeket is szívesen megvalósítunk.
- Válogatott, személyesen bejárt, minőségi szálláshelyekre visszük diákjaikat, és különösen odafigyelünk a tartalmas, néhol igazi gasztronómiai élményt jelentő ellátásra. Napi 3-szori étkezést biztosítunk az utak során.

- Az elmúlt 3 évben valamennyi, a segítségünkkel benyújtott érvényes pályázat 100%-os támogatást nyert. Erre joggal lehetünk büszkék, hiszen annál rosszabb nincs, mint a semmiért sokat dolgozni. Jelentős tapasztalatokra tettünk szert a pályázati anyagok összeállítása terén, ismerjük a kiíró követelményeit és elbírálási gyakorlatát. A siker - reméljük - idén is garantált a velünk pályázó iskolák számára.
- Otthonosan mozgunk a Kárpát-medencében. Otthonról hazamegyünk! - ez a jelmondatunk, mert kizárólag magyarlakta vidékekre és magyar vonatkozású helyszínekre szervezünk társasutakat is. A felnőtt, nyílt utak tekintetében is Magyarország leggazdagabb "hazajáró" programkínálatával rendelkezünk. Óriási tapasztalatunk van a Határtalanul-utak szervezésében, jól tudjuk, mi jó a diákoknak, alaposan teszteltük már a különféle szolgáltatásokat. Az elmúlt 3 évben körülbelül 500 iskolai utat bonyolítottunk le. A mennyiség nem megy a minőség rovására: minden kedves partnerünknek személyes kapcsolatot és odafigyelést garantálunk, 19 elkötelezett munkatársunkból álló csapatunk segíti munkájukat.
- Büszkék vagyunk arra, hogy a Kárpát-medence legjobb külhoni magyar honismereti vezetőivel dolgozhatunk együtt. A diákok nyelvén értő, jó idegenvezető a lelke, legfontosabb tartozéka a Határtalanul kirándulásoknak

- Egészen kis létszámú iskolai csoportokkal is foglalkozunk. Részükre megpróbálunk másik, kis létszámú társiskolát találni az utazáshoz, hiszen 25 fő alatti csoportok részére ez az egyetlen megoldás arra, hogy ingyenes maradhasson a kirándulás.
Kiterjedt kapcsolatrendszert építettünk ki a határon túli nemzetrészek mindegyikében, igényes szálláshelyeket és minőségi étkeztetést biztosítunk a résztvevőknek.
- Minden országrészben rendelkezünk kiváló helyi buszos partnerekkel, de amennyiben van preferált személyszállító partnere az iskolának, természetesen elfogadjuk a javaslatot
- Sok külhoni oktatási intézménnyel is kiváló kapcsolatokat ápolunk. Az általános iskolák részére helyi magyar tannyelvű iskolai csoporttal közös programokat szervezünk, középiskolák részére pedig segítünk partner felkutatásában, a közös program kidolgozásában, és természetesen a külhoni iskola magyarországi útjának megszervezését is vállaljuk.
Segítségünk az iskolának, illetve a diákjaiknak valóban semmibe sem kerül, a mi hasznunk az igénybevett szolgáltatásoknak a csoportok számára történő továbbértékesítéséből származik. A pedagógusok így bátran maradhatnak a kaptafánál: nem kell pályázatíró szakembernek és a külhoni magyarlakta vidékeket jól ismerő utazásszervezőnek lenniük. A projektvezető tanárt pedig úgy is megilleti a bruttó 70.000 Ft tiszteletdíj, hogy a szervezési és egyéb pályázattal kapcsolatos feladatokat mi végezzük. Az összeg kifizetését együttműködésünk esetén irodánk átvállalja, mert a kiírás értelmében a projektvezetői díj csak abban az esetben volna a pályázat által finanszírozható, ha az utazást maga a projektvezető tanár tervezi, szervezi, bonyolítja, a pénzügyi résszel együtt. A kifizetés egyéni megbízási szerződés alapján történik majd. 2 résztvevő pedagógus számára a pályázati forrás napi bruttó 15 ezer Ft-os tiszteletdíjat biztosít.
- Irodánk missziója a külhoni magyarlakta területeken élő honfitársaink segítése. Sokféleképpen tudunk segíteni, adománygyűjtések szervezésével, közvetlen anyagi támogatással, és például oly módon is, hogy a Kárpátaljai Szolidaritási Programban a mi szervezésünkben részt vevő csoportok adományát megtoldjuk 100 ezer Forint saját felajánlással. A programmal kapcsolatos tudnivalók: lásd itt.
- Általánosságban: azért éri meg velünk, vagy bármelyik másik utazási iroda bevonásával pályázni, mert: 1, az utazásszervezés külön szakma, lehetetlennel határos alapos helyismeret nélkül igazán gördülékeny, élmény gazdag kirándulást szervezni. 2, rengeteg munkát spórolnak meg ezáltal az amúgy is sok esetben túlterhelt pedagógusok. 3, a pályázatot követő elszámolás nagy munkája és felelőssége eltűnik, ha utazási irodával pályáznak, mert így egyetlen egy, a pályázati összeget tartalmazó számlával kell elszámolni. Különösen fontos ez a belépőkre pályázott összeg tekintetében, amikor valutaárfolyamokkal kellene kalkulálni, és sok helyszínen ráadásul nem tudnak a fenntartók igényei szerinti számlákat kiállítani. A betervezett programokat viszont muszáj megvalósítani és a beszámolókban igazolni a teljesítést.


Amennyiben a fent leírtak meggyőzőnek tűnnek, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot velünk (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Telefon: 06 22 726 123, 00 36 20 4 574 754, 06 70 398 22 28. Ezután egyeztetjük az elképzeléseket, összeállítjuk a végleges programtervet, melyet úgy tervezünk meg, hogy a gyerekeknek a lehető legnagyobb élményt nyújtsa, miközben a maximális pontszámot zsebeli be az elbíráló szempontjait figyelembe véve.

Reméljük, lehetőségünk adódik az együttműködésre! 

Programterveinket, útleírásainkat IDE kattintva találja


Biztosításkötés irodánkon keresztül: ide kattintva.A 2017/'18 évi pályázati felhívások:
HAT-18-01 Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek

HAT-18-02 Együttműködés középiskolák között
HAT-18-03 Kárpátaljai szolidaritási program

 

 

Útkereső

Úti cél

Út jellege

Hónap

Felszállási helyek

Letölthető katalógus

csapatepites

Partnereink

 

moszepkanadamagyar

trm banner

erdelylogo

polgarokhaza.hu
szekelyfold info 
 
 pusztina
 
teka alapitvany 

 Erdély és Székelyföld

Tóvidék.ro
 
 
 
 

 

 

  

 

 

 Határtalanul Pályázat

banner hatartalanul


Köszöntő

„Mert ne feledd:
magyarnak lenni
büszke gyönyörűség!"


TOVÁBB >>


koszonto

Utazási utalvány

Bannerkicsi

Hírlevél
Partnereink

karpatutazo

uduleserdelyben

www.kallos.org.ro

moldvai csangomagyarok 2

connect dots butterfly page

cserekert

orzokor