Otthonról hazamegyünk

szerda, december 13, 2017


SZILVESZTER ERDÉLYBEN: Brassó-Hétfalu-Székelyföld

Időpont(ok):
2017.12.28-2018.01.02 (6 nap)
Ár: 78.500 Ft
1. nap. Libegővel megyünk a dévai várba. Látogatás a Dévai Szent Ferenc Alapítvány központjában.2. nap. A „Drakula-kastély”, Törcsvár. A román királyok rezidenciája Sinaian: a Peles-kastély.3. nap. Prázsmár világörökségi szász erődtemploma. Kisbacon: Benedek Elek szülőkúriája, 150 éves vízimalom, Erdővidék leggazdagabb tájháza. Traktorral vagy gyalogszerrel az erdei vashámorhoz, máglya, fő…

SZILVESZTER ERDÉLYBEN: Brassó-Hétfalu-Székelyföld

SZILVESZTER A DÉLVIDÉKEN

Időpont(ok):
2017.12.29-2018.01-01. (4 nap)
Ár: 54.900 Ft
A Délvidék egyik leghangulatosabb szállásán, a rönkfa bútorokkal berendezett gyönyörű szobákkal, közösségi helyiséggel, étteremmel bíró, tanyasi hagyományokat őrző, mégis modern felszereltségű Kátai-birtokon emlékezetes szilveszteri élményben lesz részünk. Barátságos házigazdáink nagy szívvel és odaadással várják csoportunkat Kishegyesen, a Vajdaság szívében lévő ökofarmjukon.1. nap: Szabadka: a híres "ócskapiac", városnézés. Az…

SZILVESZTER A DÉLVIDÉKEN

Határtalanul! Program - iskolai csoportoknak

     

Referenciák Rólunk mondták

 


Csillagösvény Utazási Iroda

8000 Székesfehérvár, Pozsonyi u. 23.
Telefon: 06 22 726 123, 36 20 4 574 754 (központi telefonok, illetékes: Hódosi-Vitek Renáta programfelelős). 06 70 398 22 28 (Feskó Szilvia, Széplaki Imre utazásszervezők). Hanyi Zsolt (vezető utazásszervező) 06 70 396 62 22.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tisztelt Intézményvezetők, tisztelt Pedagógusok!

A 2017/'18 évi Határtalanul! Program pályázattal kapcsolatban ajánljuk szíves figyelmükbe az alábbiakban vázolt együttműködést intézményük és irodánk között.

A kiírás értelmében az idén 6., a megvalósítás során 7. osztályos diákok, valamint a középiskolás diákok utazhatnak.  Speciális pályázat a Kárpátaljai akcóprogram, melynek révén tantestületek, illetve önkormányzatok utazhatnak ingyenesen. 
Mivel mindhárom kiírás esetében, pontazonosság esetén a pályázat benyújtásának határideje dönt a nyertességről, fontos minél előbb határozni a részvételt illetőenProgramterveink, útleírásaink IDE kattintva találhatók. Előjelentkezést ezen a linken lehet nagyon gyorsani, egy rövid kérdőívet kitöltve eljuttatni hozzánk - ez esetben a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önökkel a kapcsolatot. Természetesen állunk rendelkezésükre fenti elérhetőségeink bármelyikén is. Örömteli, hogy az idei kiírás értelmében az elmúlt évekhez képest nagyobb összeg pályázható! Így a kirándulások önrésztől mentesek, INGYENESEK a résztvevőknek, függetlenül a kirándulás időtartamától. Költséget mindössze az idegenvezető díja jelenthet (amennyiben igényelnek helyi vezetőt), amely 40 diákra vetítve, célországtól és időtartamtól függően függően 1000-2500 Ft-ot tesz ki. Nagy öröm, hogy idéntől már a tanárok sem ingyen dolgoznak: 3 fő kísérőtanárnak napi 15.000 Ft munkadíjat biztosít a pályázat, a projektvezetőnek pedig bruttó 70.000 FT TISZTELETDÍJAT tudunk fizetni megbízási szerződéssel (szja: 16%). További örömteli változások a korábbi kiírásokhoz képest, és az elbírálási szempontok: lásd ide kattintva.

Biztosításunkról bővebben itt olvashat.


 Érveink dióhéjban, az együttműködés mellett:

- Irodánk szervezésében utazik 2016/'17-ben országosan minden 7. iskolai csoport. Minden megyében, minden nagyobb városban referenciákkal rendelkezünk (lásd régiók szerint a fenti "Referenciák" gombra kattintva. Minden iskolai partnerünknek saját, a külhoni magyarlakta területeket jól ismerő, elhivatott kapcsolattartó-utazásszervező munkatársunk segít abban, hogy minél gördülékenyebb legyen mind a pályázati adminisztráció, mind az utazás szervezésének, előkészítésének folyamata. Azon vagyunk, hogy a pályázó iskoláknak, pedagógusoknak minél kisebb terhet jelentsen a programban való részvétel.
- Az ország legbőségesebb iskolai programajánlatával rendelkezünk, 75 külőnböző, a gyakorlatban jól vizsgázott speciális utat kínálunk diákoknak szerte a Kárpát-medencében, és természetesen ezektől eltérő, egyedi igényeket is szívesen megvalósítunk.
- Válogatott, személyesen bejárt, minőségi szálláshelyekre visszük diákjaikat, és különösen odafigyelünk a tartalmas, néhol igazi gasztronómiai élményt jelentő ellátásra. Napi 3-szori étkezést biztosítunk az utak során.

- Az elmúlt 3 évben valamennyi, a segítségünkkel benyújtott érvényes pályázat 100%-os támogatást nyert. Erre joggal lehetünk büszkék, hiszen annál rosszabb nincs, mint a semmiért sokat dolgozni. Jelentős tapasztalatokra tettünk szert a pályázatírásban, ismerjük a kiíró követelményeit és elbírálási gyakorlatát - ezért eddig egyszer sem hibáztunk. A siker - reméljük - idén is garantált a velünk pályázó iskolák számára.
- Ismerjük az elbírálási szempontokat, és otthonosan mozgunk a teljes Kárpát-medence magyarlakta területein. Otthonról hazamegyünk! - ez a jelmondatunk, mert kizárólag magyarlakta vidékekre szervezünk társasutakat is, Magyarország leggazdagabb "hazajáró" programkínálatában (www.csillagosveny.utazas.hu). Ezért bátran mondhatjuk, hogy minden tudással rendelkezünk ahhoz, hogy olyan programot állíthassunk össze Önöknek, amely a diákoknak nagy élményt és sok örömet okoz, ugyanakkor megszerezhető általa a nyertességhez szükséges pontszám.
- Büszkék vagyunk arra, hogy a Kárpát-medence legjobb külhoni magyar honismereti vezetőivel dolgozhatunk együtt. A diákok nyelvén értő, jó idegenvezető a lelke, legfontosabb tartozéka a Határtalanul kirándulásoknak

- Egészen kis létszámú iskolai csoportokkal is foglalkozunk. Részükre megpróbálunk másik, kis létszámú társiskolát találni az utazáshoz, hiszen 25 fő alatti csoportok részére ez az egyetlen megoldás arra, hogy ingyenes maradhasson a kirándulás.
- Kiterjedt kapcsolatrendszert építettünk ki a határon túli nemzetrészek mindegyikében, kényelmes buszokat, igényes szálláshelyeket és minőségi étkeztetést biztosítunk a résztvevőknek. Az iskolai csoportok számára megszervezzük a kapcsolatot a határon túli magyar tannyelvű iskolákkal.
Segítségünk az iskolának, illetve a diákjaiknak valóban semmibe sem kerül, a mi hasznunk az igénybevett szolgáltatásoknak a csoportok számára történő továbbértékesítéséből származik. A pedagógusok így bátran maradhatnak a kaptafánál: nem kell pályázatíró szakembernek és a külhoni magyarlakta vidékeket jól ismerő utazásszervezőnek lenniük. A projektvezető tanárt pedig úgy is megilleti a bruttó 70.000 Ft tiszteletdíj, hogy a szervezési és egyéb pályázattal kapcsolatos feladatokat mi végezzük. Az összeg kifizetését együttműködésünk esetén irodánk átvállalja, mert a kiírás értelmében a projektvezetői díj csak abban az esetben volna a pályázat által finanszírozható, ha az utazást maga a projektvezető tanár tervezi, szervezi, bonyolítja, a pénzügyi résszel együtt. A kifizetés egyéni megbízási szerződés alapján történik majd.

Amennyiben a fent leírtak meggyőzőnek tűnnek, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot velünk (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel: Telefon: 06 22 726 123, 36 20 4 574 754 (központi telefonok, illetékes: Hódosi-Vitek Renáta programfelelős). 06 70 398 22 28 (Feskó Szilvia, Széplaki Imre utazásszervezők). Hanyi Zsolt (vezető utazásszervező) 06 70 396 62 22). Ezután egyeztetjük az elképzeléseket, összeállítjuk a végleges programtervet, melyet úgy tervezünk meg, hogy a gyerekeknek a lehető legnagyobb élményt nyújtsa, miközben a maximális pontszámot zsebeli be az elbíráló szempontjait figyelembe véve.

Reméljük, lehetőségünk adódik az együttműködésre! 

Programterveinket, útleírásainkat IDE kattintva találja


A 2017/'18 évi pályázati felhívások:
HAT-17-01 Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek

HAT-17-02 Együttműködés szakképző iskolák között
HAT-17-03 Együttműködés gimnáziumok között
HAT-17-04 Kárpátaljai akcióprogram

 

 

Útkereső

Úti cél

Út jellege

Hónap

Felszállási helyek

Letölthető katalógus

Határtalanul

banner hatartalanul

csapatepites

Partnereink

 

moszepkanadamagyar

trm banner

erdelylogo

polgarokhaza.hu
szekelyfold info 
 
 pusztina
 
teka alapitvany 

 Erdély és Székelyföld

Tóvidék.ro
 
 
 
 

 

 

  

 

 

 
Köszöntő

„Mert ne feledd:
magyarnak lenni
büszke gyönyörűség!"


TOVÁBB >>


koszonto

Utazási utalvány

Bannerkicsi

Hírlevél
Partnereink

karpatutazo

uduleserdelyben

www.kallos.org.ro

moldvai csangomagyarok 2

connect dots butterfly page

cserekert

orzokor